...
Sportas
V
S
P
F
A
Ek
U

"Po tiek laiko nukeltų kovų, pažadų, buvo labai sunkus etapas. Bet išgyvenau tą etapą. Atrodo, kad esu netoli, bet ir toli. Kai jau paskelbė oficialiai, tai jau seniausiai buvau pasirašęs kontraktą. Iš tikrųjų, tai buvau pasirašęs jau kelis kontraktus ir su kitais priešininkais, su visais, kuriuos siūlė, turėjau kovoti ir su kitais kovotojais, bet nepavyko.
Tų kontraktų buvo ne vienas mano pasirašytas. Turėjau kovoti mėnuo po mėnesio, nepavyko. Buvo sunku, kai esi iš mažos šalies ir ilgai nekovojęs, tai nežiūri kaip į savą. Buvo žiaurus žiaurus chaosas, tai kovosi tada, tai kovosi jau tada, turėjau tiek datų, jau buvau tiek kontraktų pasirašęs. Tiesiog džiaugiuosi dabar, bet realiai džiaugsiuosi tada, kai išeisiu į ringą ir jau nuskambės gongas. Jausiuosi laisvas, tai nebus tik sugrįžimas į ringą po ilgos pertraukos, bet dar bus ir kiti dalykai.
Manau, kad esu tokios psichologinės būklės, kad manęs jau niekas nepalauš ir man visiškai niekas nėra svarbu. Visada treniravausi, visada sakiau, kad man tik duotų nuo bet kokios dienos 6 savaites ir aš jau būsiu pasiruošęs kovai. Visada buvau tokios sportinės formos, kad per 6 savaites galėčiau kovoti. Nemanau, kad bus tokių dalykų, aišku, niekada nebuvau turėjęs tokios pertraukos.
Galvoju, kad bus keista po tokio ilgo laiko kovoti, bet psichologiškai su tuo susitvarkysiu. Kažkaip šioje stovykloje jaučiuosi geriau net nei prieš turėjusią įvykti kovą su Vergilu – ir sparingai, ir savijauta, anksčiau jausdavau didelę įtampą, o dabar jau suprantu, kad viskas nevyksta idealiai. Bandau dieną po dienos būti geresnis, treniruotis, tobulėti ir tiek."

Eimantas Stanionis (2024)
Vertimo kalbos
Balsuok už patinkančią citatą!
Šaltinis